Névjegy

Az Advocata Kft. célja, hogy a megrendelők igényeit a projektötlet kialakításától egészen a projekt befejezéséig a legmagasabb minőségben kielégítse. Az Advocata Kft. elődje az Advocata.org Bt. 2001 nyarán alakult. Működését az oktatási szektorban kezdte, több tanulmányt, pályázatot készített felsőoktatási témában.

Az Advocata Kft. életre hívásának az apropóját az európai uniós pályázatok terén elért komoly sikerek adták, ugyanis 2003 óta több önkormányzat számára 7 milliárd forintot meghaladó pályázati forrást sikerült megnyerni. Eredményes pályázatírási tevékenységünk nyomán új főterek, utak, iskolák épültek, munkahelyek létesültek, jól képzett emberek kerültek a munkaerő¬piacra.
Megrendelőink elégedettségét mutatja, hogy közülük többen nemcsak a pályázat megírásával bíztak meg bennünket, hanem szakmai segítségünket igénybe vették a projekt teljes lebonyolításában is. Az így megnövekedett igényekhez igazodva hoztuk létre az Advocata Kft.-t, amely a projekt élete során minden feladatot el tud látni, és mindezt a legmagasabb minőségben képes megtenni.